Vuurwerk verkoop Partyshop Leek

LEEK – Partyshop Leek aan de Dam 30 achter het witte kerkje is de officiële dealer van de Crown Collection en Pyro Power. Merken vuurwerk die je echt waar voor je geld bieden. Het vuurwerk van de Crown Collection is al jaren uitverkozen tot de nummer 1 in siervuurwerk.

Partyshop Leek ,in de december maand omgedoopt in Partyshop Vuurwerk, heeft daar dan ook een hele uitgebreide collectie van. Van kleine potjes tot vuurpijlen en van  kleine tot hele grote pakketten. Omdat de Partyshop dit jaar 15 jaar bestaat, hebben ze besloten om de voorverkoop te verlengen tot en met 26 december. In de voorverkoop is er gratis vuurwerk te verdienen. In de aanloop naar oud en nieuw heeft de Partyshop al jaren een traditie om prijsvragen via facebook (partyshop vuurwerk) uit te schrijven. Hiermee valt ook gratis vuurwerk te verdienen.   Dit jaar maak je dubbel kans. Na het insturen van je antwoord, like en deel de prijsvraag om nog meer kans te maken. De folder is af te halen bij Partyshop Leek, of online te bekijken op www.partyshop.vuurwerkexpert.nl

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

 

Back to top button