Brandweerman Erik 50 jaar, wild wakker gemaakt door collega’s (Video)

LEEK – Zaterdagmorgen kwam de brandweer van Leek met drie auto’s naar de woning van Erik die 50 jaar is geworden.

Dit wilden de collega brandweermannen niet ongehoord voorbij laten gaan en hadden een plannetje bedacht. Om 06:00 uur hadden ze de brandweerauto’s geparkeerd in de straat en vervolgens de tuin versierd. Om 06:15 uur reden zij met alle zwaailampen en sirenes naar de woning van Erik. Na een paar minuten kwam hij naar buiten om meteen de sirene, die onder zijn raam stond uit te doen. Vervolgens werd hij gefeliciteerd door de collega’s en hebben zij lekker ontbeten!

In de onderstaande video zie je met beeld en geluid hoe het er zaterdagmorgen rond 06:00 uur aan toe ging!

Foto’s en video: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

Back to top button