Sp(r)ookachtig Halloween in Park Nienoord

Leek – Het is in de herfstvakantie weer een héél klein beetje griezelig in Park Nienoord. Van 16 t/m 24 oktober en op 27, 30 en 31 oktober vieren we Halloween, met dit jaar het spannende thema: ‘Griezelsprookjes’.

Het draait deze dagen om vrolijke vogelverschrikkers, vriendelijke heksen en sfeervolle aankleding. Er is griezelig veel te beleven! Bezoek onze spannende sp(r)ookroom. Durf jij het snoephuisje in van Hans en Grietje? Spook mee tijdens de sprookjes griezelshow, doe de griezelspeurtocht of kom naar het bal bij het kasteel in ons sprookjesdorp.

Spooky Zone
Alle griezelactiviteiten vinden plaats in de Spooky Zone. In het park kunnen de kinderen vrij spelen. Vind je de Spooky Zone spannend? Met de toverstaf kun jij de griezels op afstand houden. Kom verkleed en griezel met ons mee!

Kijk voor meer informatie en het reserveren van tickets op www.landgoednienoord.nl

Back to top button