Theatercursus voor kinderen in Station Rodenburg in Leek

Leek – Na een geslaagde pilot vorig jaar met een korte reeks theaterlessen in het gebouw van CBS De Regenboog in Tolbert, komt er nu een theatercursus voor kinderen beschikbaar in Station Rodenburg in Leek!

Daniëlle Stokvis, moeder van Isa, was al een tijd op zoek naar een theatergroep voor haar dochter. En aangezien er in Tolbert en omgeving niets leek te zijn, kwam ze via via bij theatermaker Frank Odijk terecht.

Stokje overnemen
Na zijn succesvolle theaterlessen van vorig jaar neemt collega-theatermaker Helma Dijkstra nu het stokje van hem over en start twee theatergroepen op de vrijdagmiddag om de kinderen uit Leek, Tolbert en omgeving de kans te geven het toneel op te stappen.

De lessen staan open voor leerlingen uit groep 3 tot en met 8. Voor degenen die nog nooit aan theater gedaan hebben, al eerder hebben gespeeld of het al jaren dolgraag willen! In twintig lessen wordt met allerlei theateroefeningen aan de slag gegaan op een laagdrempelige vrolijke manier. Verder zal worden toegewerkt naar een mooie afsluiting in de vorm van een voorstelling.

Praktisch: aantal lessen 20 lessen per groep datum start vrijdag 29 oktober, datum eind + voorstelling vrijdag 20 mei 2022, tijd groep 3/4/5 15.00 – 16.00, tijd groep 6/7/8 16.15 – 17.45 locatie Station Rodenburg, Rodenburg 1B Leek, kosten cursus groep 3/4/5 €150,- per deelnemer kosten cursus groep 6/7/8 €200,- per deelnemer, kosten proefles 3/4/5 €7,50 per deelnemer kosten proefles 6/7/8 €10,00 per deelnemer minimum deelnemers 9 per groep opgeven via [email protected]

Back to top button