Kuperus Hengelsportwinkel in Leek sluit na 24 jaar de deuren

Vanaf 1 november een totale leegverkoop

Leek – De succesvolle Kuperus Hengelsportwinkel in het centrum van Leek is bekend in de wijde omgeving. En ondanks dat het goed gaat met de winkel heeft eigenaar Rudolf Kuperus besloten om toch stoppen. Rudolf hoopt dat er een opvolger komt. Mocht dat niet lukken, dan sluiten de deuren.

Al 24 jaar is Rudolf actief in zijn hengelsportwinkel waar je op elke meter een ander product vindt. Online is Kuperus Hengelsport ook actief met een eigen webwinkel. Je vindt er spullen voor roofvissen, witvissen en karper vissen. Alles dus onder 1 dak en gekenmerkt als concurrerend adres in de provincie Groningen.

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—บ๐—ผ๐—ผ๐—ถ ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜
Kuperus; “Hoewel ik nog veel plezier in mijn werk heb, vinden mijn vrouw en ik dat het nu mooi is geweest. Samen met Ramon en onze vaste klanten heb ik een geweldige tijd gehad in de winkel, die jongen is goed terecht gekomen, dat is iets waar ik heel trots op ben. Nu is het tijd om voor mezelf en mijn gezin te kiezen.”

๐—ฆ๐—ฝ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐˜
“Het is echt een spagaat waar ik in zat, want het werk in de winkel is ontzettend leuk. Elke keer ga ik fluitend naar mijn werk en kan ik allemaal nieuwe spullen uitpakken en uitstallen. Het is net een verjaardag. Als ik klanten mag adviseren over de beste producten word ik dolgelukkig. De beslissing om te stoppen doet mij dan ook veel pijn. Maar doordat er geen back-up is, is het mij op den duur op gaan breken.

Twee bijzondere handelsjaren achter elkaar, de snelle veranderingen in de branche en de verplichte winkelsluiting van afgelopen winter hebben mij aan het denken gezet. Tijdens de lockdown periode heb ik de kans gekregen om meer tijd aan mijn gezin en aan mijzelf te kunnen besteden. Ik heb ervaren dat gezondheid het allerbelangrijkste is. Dit heeft mij doen besluiten om na 24 jaar te stoppen in de hengelsport en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Wat die uitdaging is? Ik heb nog werkelijk geen idee.”

๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฒ๐—ด๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ
De uitverkoop in de winkel start vanaf vandaag, 1 november 2021. Ben je nog op zoek naar een hengel, dobbers, aas of andere benodigdheden voor het vissen? Loop dan gerust even langs bij Kuperus Hengelsport in Leek. Cadeaubonnen kunnen nog wel worden ingeleverd maar niet meer worden aangeschaft.

Kuperus waardeert de prettige samenwerking met een ieder en het grenzeloze vertrouwen dat jullie in het bedrijf hebben gehad. Ondanks deze berichtgeving staat Rudolf nog steeds met dezelfde dosis enthousiasme in zijn winkel op de klanten te wachten. Je bent van harte welkom!

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฒ
Rudolf hoopt dat zich in de komende weken nog een geรฏnteresseerde ondernemer meldt om deze succesvolle zaak nieuw leven in te blazen. Je kan zo instappen! Hij zou het heel prettig vinden als dit een hengelsportwinkel blijft. Daar is vraag naar in de wijde omgeving en het zou dus goed zijn voor de regio. Maar de ruimte kan ook voor iets anders gebruikt worden.

Sla jij binnenkort een succesvolle Hengelsportwinkel aan de haak of zie je andere kansen in het pand? Bel gerust met +31 594 514 166 of stuur een mailtje naar [email protected] als je meer wilt weten. Hij is dagelijks in de winkel te vinden dus even langskomen mag uiteraard ook.

Back to top button