60-jarig huwelijksjubileum

LEEK – Op 31 december a.s. is het echtpaar Groen-Maatjes 60 jaar getrouwd. De heer Berend Groen en mevrouw Triente Anna Groen-Maatjes gaven elkaar het ja-woord op 31 december 1953 te Groningen. De heer Groen is geboren op 19 januari 1930 in Groningen en mevrouw Groen-Maatjes is geboren op 4 januari 1932 in ’s Gravenhage.

De heer Groen heeft diverse banen gehad: hij werkte op de tram bij het Rotterdamse RET, is kok geweest bij diverse restaurants in Groningen. In 1961 zijn de heer en mevrouw Groen naar Leek verhuisd. Mevrouw Groen heeft kantoorwerk gedaan in de jaren die zij in Den Haag woonde.

De laatste 25 jaar van zijn arbeidsleven werkte de heer Groen bij Netam. Zij heeft de laatste 25 jaar van haar arbeidsleven gewerkt bij Hunter Douglas als assistent boekhoudster. De heer en mevrouw Groen hebben 2 kinderen en inmiddels 1 kleinkind.

Het echtpaar woont aan Oosterheerdtstraat 72, 9351 BK Leek.

Burgemeester Hoekstra feliciteert op 31 december 2013 om 10.30 uur uur het echtpaar thuis.

Back to top button