Kerstmarkt Leek noodgedwongen afgelast; “Een hele grote teleurstelling”

Leek – De kerstmarkt in Leek gaat dit jaar niet door. “De situatie in de ziekenhuizen en het exponentieel stijgend aantal besmettingen laten ons geen andere keuze”, aldus de organisatie via WinkeleninLeek.

Gezien de oplopende besmettingen, de recent aangescherpte maatregelen en behoefte aan duidelijkheid bij ondernemers en standhouders hebben ze besloten om het evenement te annuleren. Het is voor de organisatie niet haalbaar om aan alle regels te voldoen.

De voorbereidingen waren al in volle gang dus de teleurstelling is groot, heel groot, dat een prachtig evenement als dit niet in ons dorp zal plaatsvinden. Maar de kerstmarkt van 9 tot 24 december gewoon door laten gaan, zou niet te rechtvaardigen zijn en een volledig verkeerd signaal geven.

De organisatie en winkeliers hopen iedereen in 2022 te verwelkomen op de Kerstmarkt in Leek.

Back to top button