Veel gelezen

Vandalen slopen prullenbakken op Nienoord met vuurwerk

“Volslagen idiote actie”

Leek – Een voorbijganger die vrijdagmorgen zijn hond uitliet op Nienoord zag tot zijn verbazing dat er 2 prullenbakken compleet vernield zijn.

Dit is vermoedelijk donderdagavond gedaan met vuurwerk(bommen). De persoon heeft foto’s geplaatst op sociaal media waar veel mensen op gereageerd hebben. “Ongelooflijk”, “Welke idioot doet zoiets”, “Diep triest”. Mogelijk hebben getuigen iets gezien of weet iemand wie voor deze actie verantwoordelijk is. Meld je dan bij ons!

Bericht namens Politie Westerkwartier; Tot onze grote spijt hoorden wij dat er gisteren/vannacht twee prullenbakken in Nienoord Leek zijn vernield waarschijnlijk door middel van vuurwerk.
Wij krijgen ook dagelijks klachten van overlast van vuurwerk. Dit gaat van siervuurwerk wat afgestoken wordt tot aan illegaal knalvuurwerk, al dan niet met de nodige vernielingen. Wij nemen deze meldingen en vernielingen zeer serieus en zijn dagelijks aan het surveilleren om deze overlast te stoppen. Zoals ook al eerder vermeld, kunnen wij dit niet alleen. Wij krijgen al veel meldingen, maar mocht u weten wie dit doet of kentekens van voertuigen hebben dan horen wij het graag. Ook roepen wij alle ouders op! Weet u wat uw kind ‘s avonds buiten op straat doet? Ga met elkaar in gesprek hierover. We zijn allemaal jong geweest of zijn dit nog steeds, maar elkaars eigendommen vernielen gaat echt te ver. Ook de mogelijke aankomende maatregelen gaan misschien weer onrust geven. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we moeten het samen doen! Blijf rustig en hopelijk komen we er snel uit!

Back to top button