Politie: “Extra oplettendheid gevraagd tijdens de donkere dagen”

Regio – Nu de dagen korter worden, is het belangrijk om extra alert te zijn op verdachte situaties. Niet alleen in woonwijken, maar ook op bedrijventerreinen. De politie heeft hier aandacht voor en surveilleert daarom zoveel mogelijk in deze gebieden.

“Wij vragen ook aan bewoners en ondernemers om extra op te letten. Ziet u iets verdachts in de buurt van uw woning of bedrijf? Heeft u personen gezien die zich ongewoon gedragen? Neem contact op via 0900-8844. Bij een directe situatie twijfel niet en bel 112.”

Camera in beeld

Veel particulieren en bedrijven hebben tegenwoordig camera’s aan en rond hun woning of bedrijfspand hangen. Voor de politie kunnen deze beelden bij een onderzoek naar een misdrijf van groot belang zijn. Als er bijvoorbeeld een inbraak in uw buurt heeft plaatsgevonden, kan de politie beelden, die mogelijk kunnen leiden tot een verdachte, verzamelen.Om dit proces sneller en makkelijker te laten verlopen is er Camera in Beeld. Hier kunt u uw camera aanmelden en kan de politie makkelijk en snel contact met u opnemen als er bij u in de buurt een misdrijf heeft plaatsgevonden.

Heeft u een camera? Help de politie misdaad aan te pakken en meld u of uw bedrijf dan aan via Camera in Beeld:
https://www.politie.nl/onderwerpen/camera-in-beeld.html

Back to top button