Nieuwjaarsreceptie gemeente Leek

LEEK – Het gemeentebestuur van Leek nodigt inwoners, organisaties en bedrijven van harte uit voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Deze wordt gehouden op dinsdag 7 januari 2014 van 16.00 tot 18.00 uur in het gemeentehuis aan de Tolberterstraat 66 in Leek.

Burgemeester B.C. Hoekstra spreekt rond 16.30 uur zijn nieuwjaarsboodschap uit. Ook wordt aandacht besteed aan de brandweer Leek, die per 1 januari overgaat naar de regionale brandweerorganisatie.

In de raadszaal wordt een film van Tjerk Bekius vertoond met beelden van de tram of trein die tot begin tachtiger jaren door Nietap, Leek en Tolbert reed (lijn Groningen-Drachten). Ook zijn er foto’s te zien van het bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, gemaakt tijdens hun kennismakingsbezoek aan de Provincie Groningen, op 28 mei op landgoed Nienoord. En uiteraard kan iedereen tijdens deze informele bijeenkomst nieuwjaarswensen uitwisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

In verband met de receptie is het gemeentehuis vanaf 16.00 uur telefonisch niet meer bereikbaar.

Back to top button