Veel gelezen

Productiefout bij Koopmans oliebollenmix; ‘In aantal verpakkingen gist vergeten toe te voegen’

Landelijk – Koopmans heeft bij een kleine hoeveelheid Koopmans Oliebollenmix Origineel geen gist toegevoegd. Dit is niet schadelijk, maar u kunt er geen echte oliebollen mee bakken. Het beslag zal niet rijzen en Koopmans adviseert dan ook om dit product niet te gebruiken.

Het betreft enkel verpakkingen met de volgende THT (zie bovenzijde verpakking): 03-02-2022 en de productiecode: L212447 met de tijdsaanduiding tussen 02:30-05:00. Mocht dit voor u van toepassing zijn dan adviseert Koopmans u dit product niet te gebruiken en de bovenkant van de verpakking inclusief THT en productiecode op te sturen naar Koopmans Consumentenservice, Antwoordnummer 7204, 3800 TE Amersfoort. Vermeld hierbij uw naam, adres en rekeningnummer. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk aan u teruggeboekt.

Indien u een verpakking heeft met een andere THT en productiecode dan kunt u een perfecte oliebol bakken. Namens Koopmans welgemeende excuses voor het ongemak en ze wensen u een fijne jaarwisseling. Voor meer informatie klik hier.

Afbeelding: Koopmans (bewerking InfoLeek)
   .
Back to top button