Wilde achtervolging over de A7 eindigt in Eelde; man rijdt na het tanken weg zonder te betalen

Westerkwartier/Eelde – Woensdagmiddag is er een wilde achtervolging geweest vanuit Opeinde richting Groningen. Een automobilist reed na het tanken weg zonder te betalen.

De politie wilde de man staande houden waarna deze er met zeer hoge snelheid vandoor ging. De politie heeft hierna de achtervolging ingezet. Meerdere eenheden zijn hierbij aangesloten en hebben het voertuig gevolgd over onder andere de A7.

Op de Kooiweg in Eelde werd het voertuig klem gereden en kon de automobilist aangehouden worden, meldt ook stadsblog Sikkom. Bij de achtervolging zijn zowel enkele politieauto’s beschadigd maar ook het vluchtvoertuig. Van politie eenheid Westerkwartier is een nieuwe politiebus fors beschadigd geraakt.

Back to top button