Wederom oliebollenactie bij VEV’67 op oudejaarsdag; spaardoel is een kunstgrasveldje

Leek – Oudejaarsdag staat bij VEV’67 zoals altijd weer in het teken van oliebollen verkopen. Dit jaar is er door de organisatie een expliciet doel aan gekoppeld: er wordt gespaard voor een kunstgrasveldje waar onder andere Fit4Kids gebruik van maakt.

Een veldje voor de jongste jeugd (2 tot 6 jaar) om kennis te maken met diverse sporten, maar het belangrijkste: bewegen en plezier hebben.

Na het succes van vorig jaar zijn de oliebollen van Bakkerij Van Esch ook dit jaar weer te bestellen via de webshop met de opties om te bezorgen of om af te halen bij de kantine van VEV’67. Hierdoor kan er beter voorspeld worden hoeveel oliebollen er gebakken moeten worden. Nieuw dit jaar is dat er via de webshop een donatie gedaan kan worden, speciaal voor degenen die niet zo van oliebollen houden maar wel een bijdrage willen doen.

Uiteraard is de steevaste kraam in de Liekeblom aanwezig en is de huis-aan-huis verkoop er ook weer: in de ochtend van 31 december gaat de jeugd van VEV’67 de deuren langs. We nemen de corona maatregelen in acht. Zo wordt het een actie gedragen door de jeugd met een uiteindelijke bijdrage voor de allerjongste jeugd.

Bestellen kan op www.vev67.nl/oliebollen. De kraam in de Liekeblom en de kantine van VEV’67 zijn geopend van 08.30 tot 15.00.

   .
Back to top button