Judo Academy NN traint buiten in Leek!

Leek – Eind december heeft het kabinet de Corona-maatregelen t/m 14 januari 2022 bekend gemaakt, helaas houden deze maatregelen voor de judoclub in dat er niet meer binnen getraind mag worden. Judo Academy NN vindt echter het sporten essentieel voor de kinderen en heeft gekeken naar opties binnen de geldende maatregelen.

In de jeugdopleiding van Judo Academy NN wordt het Athletic Skills Model gehanteerd. Het model van René Wormhoudt (fysiotherapeut van het Nederlands elftal) is erop gericht de breed motorische ontwikkeling te stimuleren. Judo Academy NN heeft in samenwerking met Fitclub Rodenburg besloten om buitentrainingen te organiseren waar de nadruk ligt op 10 motorische basisvaardigheden.

Trainer John van der Meer vindt het ontzettend belangrijk dat de kinderen kunnen sporten. Het is zaak om oplossingsgericht te blijven denken. We vinden het heel jammer dat er niet in de judozaal getraind kan worden, maar niets doen is zeker geen optie!

Nieuwsgierig naar de lessen bij Judo Academy NN? Check www.judoacademy-nn.nl voor meer informatie.

Back to top button