Robin Rozema maakt seizoen 2021-2022 af bij VEV’67

Leek – VEV’67 heeft Robin Rozema officieel vastgelegd voor het seizoen 2021-2022 als trainer van VEV’67 Vrouwen 1 Zaterdag.

Robin: “Ik ben 32 jaar en woonachtig in Nieuw-Roden. In het verleden heb ik meerdere jeugdteams binnen VEV’67 getraind, van JO15-1 tot JO19-1. Door het overlijden van mijn moeder heb ik een stap teruggedaan in het trainersvak en daardoor ruim een jaar geen groep getraind. VEV’67 benaderde me in de voorbereiding van het seizoen voor een gesprek om trainer te worden van de dames, wat een goed gesprek was! Toch besloot ik hier toen niet op in te gaan, dit had vooral met het verlies van m’n moeder te maken. Kortgeleden werd ik opnieuw benaderd en na wederom een goed gesprek heb ik besloten om nu ja te zeggen! Ik heb er enorm veel zin in en het is een hele nieuwe uitdaging. De dames hebben veel potentie en het mooie hiervan is vooral dat het in een korte periode is opgezet. Er zitten veel uitdagingen in en mijn intentie is vooral om de dames beter te maken en ze het podium te geven dat ze verdienen.”

Namens de TC VEV’67, Laureen Afman: “Eerste gevoel was gelijk goed. Enthousiast, eerlijk en gedreven. Dit voelde ik bij het eerste gesprek. Nu in de praktijk is er niks minder waar. Robin pakt door, is betrokken, en denkt vooruit en in oplossingen. We zijn als staf en als team erg blij met onze nieuwe kaptein van het vrouwenschip!”

VEV’67 wenst Robin heel veel plezier en succes!

Back to top button