Veel gelezen

Emotioneel laatste eerbetoon aan Frank Bamberg (26); oprichter van Bamberg Automotive in Leek (Video)

Donderdag 13 januari plotseling overleden

Leek – Donderdagmiddag heeft een grote groep vrienden, familie, kennissen, klanten en collega’s afscheid genomen van Frank Bamberg. De 26-jarige Frank overleed vorige week donderdag, 13 januari, geheel plotseling tot groot verdriet van alle nabestaanden.

Frank heeft in januari 2016 zijn droom verwezenlijkt, namelijk het oprichten van een autobedrijf gespecialiseerd in de import en verkoop van premium Duitse auto’s. Hij begon hiermee in een klein bedrijfspand in Tynaarlo waarna hij per 1 januari 2020 met zijn bedrijf verhuisde naar een nieuwe showroom aan de Hoge Traan op industriepark Leeksterveld in Leek. Het laatste jaar runde hij de succesvolle showroom samen met mede-eigenaar Sipke Jansma.

Laatste rit
De vriendengroep wilde graag dat Frank zijn laatste rit er één werd om nooit te vergeten! Er is daarom voor de bedrijfslocatie, rond 16:00 uur met fakkels en rozen een erehaag gevormd. Frank is vervolgens samen met een select gezelschap van de bedrijfslocatie naar het uitvaartcentrum gereden waar zijn uitvaart in besloten kring plaatsvond. De overige mensen konden zijn uitvaart volgen op een groot scherm in de showroom.

Foto’s/video: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

Back to top button