Kampioenen bij tafeltennisvereniging Talero!

Leek – Bij Talero werden deze week twee kampioensteams gehuldigd. Het eerste jeugdteam, bestaand uit Ruben, Hanne en Mathijs werd kampioen in de tweede klasse. Een hele knappe prestatie omdat zij vorig seizoen ook al kampioen in de derde klasse werden en dus de promovendus in de poule waren.

Ze lieten zien dat ze, onder leiding van trainer Frank, flink vooruit zijn gegaan het laatste half jaar: met fris aanvallend spel werden zij de terechte kampioen met maar liefst 15 punten voorsprong op de nummer twee!

Seniorenteam in competitie
Dit seizoen had Talero voor het eerst in haar bestaan een seniorenteam in de competitie. En met een zevenmans team dat ging gelijk geweldig goed. In de vijfde klasse plaatsten Jur, Robbert, Marcel, Kees, Victor, Evert en Edzo zich als nummer 1 voor de kampioenspoule en daarin overklasten zij hun tegenstanders door de beide concurrenten Vinkhuizen en DTTC met 8-2 te verslaan. Op bijgaande foto’s de twee zojuist gehuldigde kampioensteams. Beide teams mogen het volgend seizoen een klasse hoger gaan proberen.

   
Back to top button