Restaurant Opde Dam in het centrum van Leek sluit deuren

LEEK – Dinsdagmiddag heeft restaurant Opde Dam, gevestigd in het centrum van Leek, laten weten dat ze de deuren sluiten.

“Normaal zijn dit de weken dat wij ons terras openen. De eerste zonnige dagen van het jaar, de tijd dat mensen lekker buiten gaan zitten. Het is heel lastig. We vinden het jammer, we deden dit werk heel graag. Maar wij trekken de deuren van Restaurant Opde Dam achter ons dicht.” Is te lezen in het bericht op de Facebookpagina van het restaurant.

Jacob Veenema en Albert Kuil, de directeur-eigenaren van Sportcentrum Leek, ProFit Fitnesscentrum en de uitbaters van Grand Café Borg Nienoord, openden in januari 2017 de deuren. Vanaf toen kon men er terecht voor een betaalbaar diner, genieten van een lekkere lunch of een kopje koffie/thee met of zonder gebak. In de zomer openden ze daarnaast in hetzelfde pand nog een Italiaanse IJssalon.

Overnamekandidaat
Begin dit jaar is besloten om een overnamekandidaat te zoeken voor het restaurant, hierbij meldde een geïnteresseerde zich. Familie Poelman neemt vanaf 1 mei het pand over en zal het vernieuwde restaurant hierna openen zodra de corona maatregelen het toelaten.

Lees ook: Grand Café Restaurant ‘opde Dam’ opent per 1 februari 2017 haar deuren

   
Back to top button