Mei 2015 drukste maand sinds de lancering van InfoLeek.nl

In de maand mei was het niet alleen in de Gemeente Leek een drukke maand maar op InfoLeek.nl was het qua ‘verkeer’ op de website de drukste maand ooit sinds de lancering van de website in februari 2013.

In mei 2015 hebben 41.691 bezoekers de website bezocht en samen hebben zij 214.459 pagina’s bezocht. Als we mei 2015 vergelijken met mei 2014 dan zien we dat de bezoekersaantallen verdriedubbeld zijn, wat natuurlijk erg mooi is! Namens de redactie willen we de bezoekers bedankt voor hun interesse in de website en zijn wij erg blij met het resultaat tot nu toe. Ook merken we dat de website steeds belangrijker wordt in de gemeente Leek, steeds meer mensen gaan hier naar toe voor het laatste nieuws en ook zijn er steeds meer mensen die ons benaderen met nieuwtjes, vragen, tips, agendapunten, opmerkingen etc.

Social media

Op social media groeit InfoLeek.nl ook nog dagelijks. Inmiddels hebben we bijna 1500 likes op de Facebookpagina van InfoLeek en op Twitter al bijna 1000 volgers. Ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan onze social media accounts.

   
Back to top button