7e classic motoren & bromfietsenbeurs in sportcentrum Leek

Leek – Het is bijna weer zover: op zaterdag 12 en zondag 13 maart a.s. is er in twee hallen van Sportcentrum Leek de 7e Classic motor & bromfietsbeurs en er valt weer veel te zien en te genieten.

Op de beurs zijn mooie collecties motoren en bromfietsen van diverse clubs van begin vorige eeuw tot en met de eind jaren ’90 te bewonderen. Aanwezig zijn o.a. de JAWA club, Klassieke Japanse motorenclub, Veteranen motoren club, HAV met mooie collecties. Ook particuliere bezitters van twee of driewielers laten hun bezit zien op de beurs.

Veel standhouders met onderdelen, documentatie, gereedschap, miniaturen en van alles en nog wat hebben zich ingeschreven. Ook veel nieuwe standhouders komen naar Leek. En natuurlijk ontbreken de Retrospullen uit de jaren ’50 en ’60 niet.

Deelnemers gezocht
Voor zowel particulieren, handelaren en clubs is er nog plaats op deze beurs. Deelname is gratis. Alles kan worden aangeboden, van verkoop tot het showen van bromfietsen, scooters, motoren, onderdelen en alles wat daar bij hoort. Uiteraard wel even van te voren inschrijven om een plaats te reserveren.

Deze editie ook occasions motoren, scooters e.d. voor verkoop (leeftijd onbelangrijk)
De openingstijden zijn op zaterdag 12 en zondag 13 maart van 09:00 tot 17:00 uur. Tijdens de beurs zijn de dan geldende coronaregels van de overheid van toepassing.

Voor alle informatie en inschrijving betreffende de 7e Classic motor & bromfietsbeurs bezoek onze website www.classicmotor-bromfietsbeurs.nl of www.sportcentrumleek.nl

Voor informatie kunt u terecht: per mail [email protected]
Telefonisch 0594-512040 Sportcentrum Leek, 06-10568935 Anton Rosema.

   .
Back to top button