Ook dit jaar geen LEGiO-run in Grootegast

Grootegast – “Wat hadden we graag weer een startschot willen horen op 2 april op het Marktplein. Als bestuur hebben we er toch voor gekozen om ook dit jaar geen LEGiO-run te organiseren.

Wij zijn ons er van bewust dat er een kans is dat de richtlijnen versoepeld of verscherpt gaan worden. En met de huidige maatregelen had de LEGiO-run op zich door kunnen gaan, eventueel in een andere vorm. We hadden dan alleen wel onze vrijwilligers moeten vragen om qr-codes te controleren, eventueel mensen te attenderen op mondkapjes etc.

Dat is niet de LEGiO-run die wij willen!! Wij willen er een feestje voor iedereen van maken, voor de lopers en niet-lopers. Met muziek, veel lopers, dag inschrijvingen, kraampjes op het Marktplein, veel supporters en vooral gezelligheid voor iedereen.

Dus op naar zaterdag 1 april 2023, wij hopen dan met jullie de 5e editie te kunnen vieren. Namens bestuur LEGiO-run”

Ps: alle voorinschrijvingen voor 2020 blijven nog steeds staan. Tzt ontvangen jullie daar informatie over.

   .
Back to top button