Jaarwisseling in Leek rustig verlopen

LEEK – De jaarwisseling in Leek is zeer rustig en zonder noemenswaardige incidenten verlopen.

Tot 12uur nieuwjaarsdag zijn er geen noemenswaardige incidenten gemeld in Leek. De brandweer van Leek kreeg tijdens oud&nieuw maar 2 oproepen. Oudjaarsavond was er een kleine buitenbrand op de Euroweg. Tegen half 1 werd er uitgerukt naar de Wiecken voor een buitenbrand, ter plaatse was een vuurpijl in een conifeerhaag beland. Op nieuwjaarsdag waren er nog diverse smeulende vreugdevuren op diverse plekken. Schade’s aan openbare voorzieningen zijn nauwelijks waargenomen, op een opgeblazen brievenbus na. Het oud- en nieuw feest in Sportcentrum Leek is ook dit jaar weer zeer druk bezocht, volgens de bezoekers was het een zeer gezellig en geslaagd feest.

Foto’s: Herald Veenstra Infoleek.nl

 

Back to top button