Veel gelezen

Twee voertuigen te water nabij Sebaldeburen; hulpdiensten massaal aanwezig

Sebaldeburen – Bij een ernstig ongeluk nabij de Woldweg N388 in Sebaldeburen zijn woensdagavond twee voertuigen te water geraakt.

De eerste melding kwam rond 20:08 uur bij de meldkamer binnen. Direct zijn meerdere ambulances, brandweer, politie, het mobiel medisch team en de duikers van brandweer Groningen opgeroepen om met spoed ter plaatse te gaan. Beide voertuigen zijn vermoedelijk na een botsing op de kruising met de Zandumerweg in het naastgelegen water beland.

Het oppervlaktereddingsteam van de brandweer is bij aankomst direct te water gegaan. Uit beide voertuigen zijn personen bevrijd die door het medische personeel worden behandeld in de ambulance. Over de toestand van de slachtoffers is nog niks bekend. De weg, N388 tussen Sebaldeburen en Gaarkeuken is in beide richtingen gestremd.

Update 20:59 uur: Twee ambulances zijn inmiddels met spoed naar het ziekenhuis vertrokken.

Foto’s: 112Groningen & Noordernieuws

 

Back to top button