Workshopdag leerlingen Terra Oldekerk en Woldborg. Van Kickboksen en freerunning tot dans en spiegelgraveren

Oldekerk – Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover; de workshopdag samen met de leerlingen van klas 1, 2, 3 van Terra Oldekerk en de Woldborg. Een mooie stap in de ontwikkeling naar een sterke onderwijsvoorziening waarin twee scholen samenwerken.

Terra Oldekerk en de Woldborg werken de plannen om te gaan samenwonen in het gebouw van Terra Oldekerk steeds verder uit.

In totaal waren er 14 workshops georganiseerd voor de leerlingen van beide scholen; deels met sponsering van de gemeente Westerkwartier die dit had geregeld via sociaal Werk de Schans en aangevuld door workshops van docenten van Terra Oldekerk zelf. De leerlingen konden kiezen uit veel verschillende soorten workshops: freerunning, kickboksen, djembé, graffiti, hoorn maken, striptekenen, DJ, dans, rapschaatsen, theater, spiegelgraveren en nog heel veel meer

Mooie eerste kennismaking
De leerlingen leerden elkaar kennen via een leuke Energizer en konden daarna met hun workshop aan de slag en ondertussen kennismaken met elkaar. Er waren alleen maar positieve geluiden en de eerste contacten werden gelegd. In de kantine konden de leerlingen na de workshopronde iets drinken en onder het genot van een lekkere stroopwafel de kennismaking voortzetten of bijpraten met hun vrienden. Al met al was het een super geslaagde ochtend!

Back to top button