Politie zoekt getuigen na toename vuurwerkoverlast in de gemeente Westerkwartier

Westerkwartier – De politie krijgt al een tijdje veel meldingen van overlast van vuurwerk in onze gemeente. En dan gaat het niet om een ‘ouderwets’ rotje, maar echt om flinke klappen zoals de melders zeggen.

Meldingen dat ramen trillen in de sponningen en kinderen die wakker schrikken zijn geen uitzondering. De agenten nemen deze meldingen allemaal serieus, maar om de overlast te doen stoppen heeft de politie ook de hulp van u nodig. Blijft u alstublieft melden als er overlast is van vuurwerk. Heeft u daarbij een signalement dan hoort de politie dat graag! Ook of men met een auto, fiets of ander vervoermiddel is. Weet u meer over de handel of het bezit van vuurwerk? Meldt u dit dan.

Meer info?
Het melden van deze feiten of soort gelijke kan via 0900-8844 of anoniem via meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000. Het letsel en de schade die wordt toegebracht door dit zware vuurwerk is enorm, bij degene die het afsteken maar ook bij omstanders! Dus praat met uw kinderen of zij meer weten en meld dit, anoniem, als dat zo is!

   
Back to top button