Aanslag gemeentelijke belastingen zijn verzonden

Westerkwartier – Deze week heeft gemeente Westerkwartier de gecombineerde aanslag gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking (Waardering Onroerende Zaken) verstuurd. Heeft u zich aangemeld bij MijnOverheid.nl, dan ontvangt u de aanslag in de Berichtenbox van MijnOverheid. Heeft u zich niet aangemeld, dan ontvangt u de aanslag per post.

Taxatieverslag

Het taxatieverslag waarin de WOZ-waarde van uw woning staat vermeld, wordt naar MijnOverheid verstuurd. Als de aanslag op uw naam staat, kunt u het taxatieverslag op MijnOverheid.nl inzien onder het tabblad ‘Persoonlijke Gegevens –> Wonen’. U hoeft hiervoor geen vinkje bij de gemeente te zetten. U kunt het taxatieverslag ook opvragen door een mail te sturen naar [email protected].

Automatische incasso

U kunt de gemeentelijke belastingen betalen via een automatische incasso. Dit heet een machtiging. U geeft de gemeente dan toestemming de belasting in termijnen van uw rekening af te schrijven. U kunt zich hiervoor aanmelden via de pagina met de informatie over de automatische incasso.

Vragen/informatie

Heeft u vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 14 0594 of per mail. Voor vragen over:

Kijk voor meer informatie op onze pagina over de belastingen

Back to top button