Mooi judo op randori-toenooi Judo Academy NN

Leek – Vrijdag 25 februari organiseerde Judo Academy NN in Groningen het tweede randori-clubtoernooi. Bijna 40 judoka’s van de locaties Groningen, Harkstede en Leek hadden zich hiervoor ingeschreven. Vanuit Leek deden maar liefst 12 kinderen mee.

De doelstelling van een randori-toernooi is dat de judoka’s in een vertrouwde setting kennis maken met het doen van wedstrijden. De kinderen leren de technieken, die worden geoefend op de training, toe te passen. Tevens staan belangrijke waarden als het hebben van plezier, het ontwikkelen van doorzettingsvermogen en het ontwikkelen van het zelfvertrouwen centraal. Alle deelnemers kregen na afloop een welverdiende medaille!

Na het toernooi werd er anderhalf uur trampoline gesprongen bij JumpXL. Vanuit de visie van JA-NN stimuleren we de breed motorische ontwikkeling. Trampoline springen is leuk, uitdagend en goed voor de motoriek.

De kinderen hebben genoten van de dag! Het volgende randori-toernooi zal in de meivakantie zijn in Leek.

Back to top button