Inzamelingsactie bij Kampeerhal Roden om getroffen mensen in Oekraïne te helpen. Help je mee?

Roden – De Kampeerhal aan de Kanaalstraat in Roden heeft de afgelopen dagen meerdere aanvragen binnen gekregen om de getroffen mensen uit Oekraïne te helpen. “Dat doen we uiteraard met alle liefde! Help je mee?” Laat de Kampeerhal weten via socialmedia.

Het doel is om 150 slaapzakken te verzamelen voor vrijdag 4 maart a.s. om 17:00 uur. Een kerkelijke gemeente in Hongarije dichtbij de grens met Oekraïne geeft onderdak aan 150 mensen. Hiervoor zijn slaapzakken nodig. Zaterdag is er vervoer geregeld om dit en andere goederen heen te brengen.

Help je mee?
Hebben jullie nette slaapzakken thuis, dan zijn die van harte welkom. De Kampeerhal doneert zelf de 1e 50 stuks. Nog 100 te gaan! Het is daarnaast mogelijk om het eigen merk slaapzakken met 50% korting te kopen en te doneren. Deze kan je nu ook online kopen.

Gebruik hiervoor de kortingscode: SLAVAUKRAINI bij èèn van onderstaande producten en de Kampeerhal zorgt dat de slaapzak bij de inzameling terecht komt. Klik hier voor de webshop.

Back to top button