GGD Groningen start met vaccineren in Grootegast

Grootegast – Volgende week breidt GGD Groningen het aantal vaccinatielocaties in de provincie verder uit. Vanaf 18 maart kan men terecht voor een vaccinatie, booster, herhaalprik of een kindervaccinatie tegen corona in Grootegast. Zo is het voor inwoners van de gemeente Westerkwartier mogelijk om zich dichtbij huis te laten vaccineren.

Vaccinatielocatie
De vaccinatielocatie in Grootegast betreft een tijdelijke vaccinatielocatie. De vaccinaties worden uitgevoerd door een team van GGD-medewerkers.

Vanaf vrijdag 18 maart op vrijdag tussen 9:30 en 16:00 uur.
Consultatiebureau GGD (in het dienstencentrum)
Schalck 1
9861 BB Grootegast

Op de tijdelijke vaccinatielocatie in Grootegast kan men zonder afspraak terecht voor een 1e, 2e of 3e vaccinatie en een boosterprik. Ook is het mogelijk om op afspraak een herhaalprik voor 70 plussers en kwetsbaren of kindervaccinatie tegen corona te halen na ontvangst van een uitnodigingsbrief. Jongeren in de leeftijd 12 tot 17 jaar kunnen de booster krijgen op afspraak. Zij krijgen geen brief.

Andere vaccinatielocaties zijn te vinden in Appingedam, Hoogezand, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Scheemda, Stadskanaal, Veendam, Winsum en Zuidhorn en in de stad Groningen aan de Osloweg en in HanzePlaza (Protonstraat). Alle informatie over vaccinaties is te vinden op www.ggd.groningen.nl

   
Back to top button