Uitzonderlijk potje voetbal te zien bij Sportcentrum Leek (Video)

Leek – De vrijwilligers van brandweer Leek hadden dinsdagavond weer een 2-wekelijkse oefenavond en dit keer stond “Vrije invulling” op de agenda.

De afgelopen dagen was er al wat geheimzinnig appverkeer in de groepsapp van het korps, maar de opdracht was, kom op tijd en neem sportkleding mee. Na de briefing op de kazerne volgden enkele opdrachten die ze moesten uitvoeren om als team extra ademluchtflessen te kunnen winnen.

Zware inzet
Vervolgens vertrokken ze naar Sportcentrum Leek en hier bleek dat de brandweerlieden in bluskleding met ademlucht op de rug een potje voetbal tegen elkaar moesten spelen. Een pittige en zware inzet waarbij het echt op conditie aankomt.

Ruime overwinning
Veel technische hoogstandjes waren te zien, maar ademluchtfles leeg was einde oefening. Team 2 won het uitzonderlijke potje voetbal met een ruime overwinning. De brandweerlieden bedanken de oefenleiders voor deze creatieve vrije invulling en Sportcentrum Leek voor het beschikbaar stellen van de zaal.

Back to top button