Rommelmarkt voor Oekraïne groot succes op brede school de Violier; groot bedrag opgehaald

Leek – Op woensdagmiddag 6 april vond op brede school de Violier in de wijk Oostindie in Leek een rommelmarkt plaats om geld in te zamelen voor Oekraïne.

De kinderen van CBS van Panhuys, OBS de Hasselbraam en de SKSG/BSO de Vlindertuin sloegen de handen ineen om geld in te zamelen voor de behoeften van de burgers in Oekraïne. Voorafgaand aan de rommelmarkt is contact gezocht met ouders van de scholen die contacten hebben met de burgers in Oekraïne om te bepalen waar het geld aan besteed gaat worden.

Idee van de leerlingen
De leerlingen van de Violier kwamen zelf met het idee om een rommelmarkt te houden. Dit was een groot succes! Voor het eerst sinds de Coronapandemie stond de nieuwe school in de wijk Oostindie volledig open voor iedereen tegelijkertijd.

Groote bedrag opgehaald
De kinderen verkochten spullen van thuis, bakten er op los of zorgden voor een muzikale bijdrage in de school. Een uur lang was het één en al gezelligheid en werd er ruim gegeven voor de initiatieven van de leerlingen. In totaal is er maar liefst 2707,56 euro opgehaald!

CBS van Panhuys, OBS de Hasselbraam en SKSG/BSO de Vlindertuin bedanken alle kinderen, ouders, familie, vrienden en kennissen voor hun fantastische bijdrage deze middag!

   
Back to top button