Grootse Vlooienmarkt in Leek op 20 november

Leek – Op zondag 20 november van 10:00 tot 16:30 uur vindt in Sportcentrum Leek de vlooienmarkt plaats. Voor €3,00 entree kunnen bezoekers bij de ruim 100 marktkramen en meer dan 2500 m2 de meest unieke en verrassende spulletjes vinden.

Zondag 20 november vindt er weer een vlooienmarkt plaats in Sportcentrum Leek. Met de vele standhouders belooft het weer een sfeervolle en gezellige markt te worden met een breed aanbod aan verschillende goederen. De entree bedraagt €3,00 en voor kinderen t/m 12 jaar is de markt zelfs gratis te bezoeken. Van 10:00 tot 16:30 uur kunnen de bezoekers heerlijk snuffelen tussen de verschillende spullen. En dat is niet het enige. Sinterklaas en zijn Pieten komen tijdens deze editie van de vlooienmarkt ook gezellig langs!

Drukte van belang
De zondagse vlooienmarkt is een groot succes. De vorige editie trok veel bezoekers. Van een fervent hobbyist tot aan de buurman die de zolder heeft opgeruimd; door de vele standhouders zijn er veel unieke en verschillende spullen te vinden. En zijn de pareltjes gescoord? Dan kan er genoten worden van een kopje koffie met wat lekkers. Ook zij die zelf hun spullen wensen te verkopen, zijn van harte welkom op deze en volgende edities van deze markt. Hiervoor kan men zich aanmelden via 06-19186120 of via de website https://impulsmarkten.nl/

   
Back to top button