Spannende wedstrijd tussen KVW’22 en OKO/BIES 1

Leek – Zaterdag speelde KVW’22 1 een thuiswedstrijd tegen OKO/BIES 1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden waar KVW’22 1 wellicht de eerste punten binnen zou kunnen slepen.

KVW begon sterk, de scores liepen gelijk op. Toch liep KVW steeds 2 punten achter op OKO/BIES, maar waren toch zo sterk om steeds terug te vechten naar een gelijke stand.

De laatste paar minuten werd het spannend. De teams stonden gelijk. Net zoals de hele wedstrijd scoorde de twee teams om en om. Tot de laatste minuut was er nog geen duidelijke winnaar. In de laatste minuut scoorde OKO/BIES de 19-20 die ze naar de overwinning leidde. Helaas nog geen punten voor KVW’22 1.

Volgende week hoopt KVW’22 1 wel zijn eerste punten binnen te halen. Dan spelen ze een uitwedstrijd tegen CSL 1.