Streekproductenmarkt Nienoord aanstaande zaterdag 4 juni

Leek – Zaterdag 4 juni wordt het boeiend en interessant op de Streekproductenmarkt Nienoord. De bijen hebben weer hun uiterste best gedaan om de heerlijkste honing aan jou te presenteren.

Kom daarom naar het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek. Vanaf 10:00 uur ben je van harte welkom en je kunt tot 16:00 uur genieten van heel veel streekproducten.

Groot aanbod
Hoe leuk is het om van dichtbij een bijenvolkje te mogen bewonderen die IMKER ALDWIN MONKER meeneemt in een observatie kast. Bekijk ze eens veilig van heel dichtbij. Voor de kinderen hebben ze een leuke kleurplaten actie die de kinderen bij hun kraam kunnen in kleuren, voor de mooiste drie, beoordeeld door het publiek, is er een smakelijk prijsje te winnen. Daarnaast hebben ze ook een prijsvraag, wie raad het exacte gewicht van de bijenwas?

De eerste honing van dit jaar is de afgelopen week geslingerd, hun voorjaarshoning een wilde bloemenhoning, geoogst vlakbij het Hunebed van Loon, waar een aantal van hun bijenvolkjes staan.

Streekproducten
De standhouders staan helemaal voor je klaar met de heerlijkste, eerlijkste en meest verse streekproducten. Bij NATUURLIJK AFKE vind je deze keer weer de heerlijke sinaasappel-muntgelei!  Een jam die Afke alleen in de zomer maakt wanneer de munt voor een lekkere frisse smaak zorgt. En dat is juist bij warm zomerweer heel fijn. Lekker op beschuit, brood maar ook tussen de zelfgebakken cake. Kom maar proeven!

FRUITTEELTBEDRIJF OUDEBOSCH komt met appels, peren, pure sappen, aardappelen en nog overheerlijke producten van eigen fruit gemaakt. Nu deze markt in het teken staat van de honing heeft IMKER ALDWIN MONKER voor jou hun zomerhoning in de aanbieding en bij 3 potjes van soort naar keuze krijg je €1,50 korting. Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren, brood, worst, kruiden, groente en paling ook op de markt te vinden.

Mocht je trek hebben in een ijsje tijdens het rond lopen op de markt, dan ben je zeker op het goeie adres, want RIANNE’S IJSBOERDERIJ staat met lekkere ijsjes voor JOU klaar, Kinderen kunnen gratis een ijsje gaan halen onder begeleiding van een volwassene.

De eerste zaterdag van de maand begint dus goed op de streekproductenmarkt, om de allerlekkerste en verse producten uit te zoeken, zodat je met een goed gevulde boodschappentas weer naar huis gaat en omdat de sfeer op de markt altijd gezellig is, ga je weer met een goed humeur naar huis.

Kom daarom ook naar de markt zaterdag, 4 juni voor een gegarandeerd goed begin van jouw pinksterweekend en een fijne start van de zomer!

Back to top button