Circus Saurus komt met levensechte dino naar Leek

Leek – Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten in het circus? Het kan binnenkort want van vrijdag 10 tot en met zondag 19 juni strijkt het Circus Saurus neer in Leek. De grote circustent wordt opgebouwd op het evenemententerrein tegenover de Rabobank in Leek.

Circus Saurus neemt je in een ruim anderhalf uur durende show mee op een spannende reis door de jungle. Naast een levensechte T-Rex dinosaurus bevat de show natuurlijk ook alle klassieke circuselementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, mini-koeien en lama’s de revue.

Showtijden
De voorstellingen beginnen op vrijdag 10 juni om 19:00 uur, zaterdag 11 juni om 15:00 en 19:00 uur, zondag 12 juni om 11:00 uur, vrijdag 17 juni om 19:00 uur, zaterdag 18 juni om 15:00 en 19:00 uur en zondag 19 juni de laatste voorstelling om 11:00 uur.

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10:00 tot 12:00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van het circus.

Back to top button