Zomeractie en buitenlessen bij Fitclub Rodenburg

Leek – Fitclub Rodenburg breidt haar sportaanbod deze zomer weer uit met buitenlessen! De afgelopen 2 jaar noodgedwongen vanwege corona maar op veler verzoek worden er ook deze zomer weer tal van lessen, bij goed weer, buiten gegeven. Hiervoor is het buitenterrein van de Fitclub de afgelopen weken opnieuw ingericht en sinds deze week in gebruik genomen.

Bij minder goede weersomstandigheden zijn de lessen uiteraard gewoon binnen in o.a. de nieuwe grote groepsleszaal.

Ook de fitnesszaal met de eGym krachtcirkel, de cardiotoestellen en de krachthoek zijn deze zomer 7 dagen per week geopend. Kortom, volop mogelijkheden om ook deze zomer te werken aan je gezond- en fitheid.

Het is de komende weken ook nog eens financieel extra aantrekkelijk om te starten bij de Fitclub, bij aanmelding voor 1 augustus sport je 3 maanden onbeperkt en hoef je slechts 2 maanden te betalen.

Voor meer info: www.fitclubrodenburg.nl of bel met (0594) 740 842.

Back to top button