Lindeborg geselecteerd bij Slam schoolawards (2 X Video)

foto 5LEEK – Slam school awards is een wedstrijd waarbij ze de leukste school van Nederland gaan opzoeken. De scholen konden via de website van Slam FM stemmen op hun school.

Aan de hand van de stemmen heeft de Slam FM jury dat bestaat uit Daniel, Ivo, Lieke en de HI reclame held Uriah een keuze gemaakt en 5 scholen geselecteerd voor de volgende ronde. De 5 scholen die geselecteerd zijn hebben ook een groot feest in de HMH in Amsterdam. Tijdens dat feest is bekend gemaakt wie ‘De leukste school van Nederland is’ De jury hebben de 5 scholen bezocht en hebben daar verteld dat ze zijn geselecteerd voor de finale ronde van de Slam school awards.

De leerlingen hebben een aantal opdrachten gekregen die ze zo goed mogelijk moesten uitvoeren. Een week later heeft de jury de vijf scholen weer bezocht op de opdrachten te beoordelen. Uiteindelijk zijn de vijf scholen vrijdag 8 februari met bussen naar de HMH afgerezen. Tijdens de grote finale in de HMH, met optredens van The Partysquad, Gers Pardoel, Yellow Claw, De Kraaien en Leona Philippo, werden de SLAM!SCHOOLAWARDS uitgereikt. Niet alleen de leukste school ging naar huis met een award, o.a. ook de chillste leraar, coolste conciërge en lekkerste babe wonnen een award. De winnende school van de SLAM!SCHOOLAWARDS 2013 is geworden de Van der Capellen Scholengemeenschap Zwolle. De lekkerste babe is Manon Mulder geworden van de Lindeborg in Leek.

Foto’s: Thomas Brouwer

 

 

Back to top button