Scania R450 van Postma transport uit Grijpskerk valt in de prijzen op het Truckstar festival in Assen

Assen/Grijpskerk – Chauffeur Tim Knol uit Zoutkamp wint met zijn Scania R450 van Postma transport uit Grijpskerk wint de 2e prijs in de categorie “open voertuigen” tijdens de mooiste truck van Nederland verkiezing op het Truckstar festival in Assen.

Tim zegt dat hij erg trots is dat hij tussen de 24 mooiste vrachtwagens van Nederland mag staan op het festival. Hij heeft de vrachtwagen naar zijn eigen wensen mogen opbouwen, “dit is een kroon op mijn werk”.

Genomineerd
Postma transport uit Grijpskerk is geen onbekende in de strijd om de mooiste truck van Nederland. Ze werden al meerdere malen genomineerd om mee te strijden voor de titel. Vorig jaar deed een collega van Tim nog mee tijdens de verkiezing.

Alle vrachtwagens die meedoen voor de titel mooiste truck van Nederland 2022 staan er spik en span bij. Alle details zijn zorgvuldig aangebracht en goed gepoetst.

Opgepoetst
Aan de vrachtwagen van Postma transport uit Grijpskerk is bijna 3 weken lang gepoetst. De lading mocht de chauffeur lenen van een goede klant van het bedrijf, zodat de gehele combinatie er mooi bij staat.

Foto’s: Jelte Haumersen/InfoLeek.nl

   .
Back to top button