New York Pizza in centrum Leek vanaf vandaag geopend

Leek – Maandagmiddag 8 augustus vanaf 16.00 uur opent de gloednieuwe New York Pizza in de Tolberterstraat in Leek officieel haar deuren. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verbouwing van het voormalige dorpshuis De Mekkertil en de inrichting van de keuken, het magazijn en de winkel.

De 26-jarige Leekster Faramez Ibrahim gaat daar de tent runnen samen met een team van zo’n 30 personen. Hij had al lang de ambities om een eigen horecazaak te openen, het liefst in Leek. Faramez is erg blij dat het nu werkelijkheid wordt en dat na lange voorbereiding en meerdere trainingen vandaag dan eindelijk de opening is.

Personeel
Na de bekendmaking van de komst van de NYP vestiging in Leek is Faramez hard op zoek gegaan naar personeel. Inmiddels, vlak voor de opening, is het team nagenoeg compleet en hebben ze afgelopen zaterdag en zondag trainingsdagen gehad. Tijdens deze dagen is het team door een collega van het hoofdkantoor klaargestoomd en zijn de fijne kneepjes aangeleerd. Via social media kon men zich enige tijd geleden aanmelden voor 2 gratis pizza’s. Er zijn voor beide trainingsdagen 50 winnaars uitgekozen die hun gewenste pizza gratis thuisbezorgd kregen.

Alle dagen geopend
Vanaf maandag 8 augustus is de New York Pizza vestiging aan de Tolberterstraat 36 te Leek, 7 dagen per week geopend van 16.00 uur tot 22.30 uur.

Afhalen en bezorgen
Je kunt eenvoudig je pizza online bestellen, telefonisch of naar de Tolberterstraat komen en daar je bestelling doen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging wordt je bestelling snel op het adres geleverd door het team bezorgers met een speciaal ingerichte Carver, een driewieler scooter, of één van de elektrische scooters of fietsen.

Lees ook: 26-jarige Leekster opent binnenkort New York Pizza vestiging in centrum van Leek

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button