Volop activiteiten tijdens Dolle Zaterdag in Leek

Leek – De laatste zaterdag van de zomervakantie, zaterdag 27 augustus, is het traditiegetrouw Dolle Zaterdag in het centrum van Leek. Naast heel veel voordeel en leuke acties bij tientallen winkeliers zijn er ook tal van activiteiten op deze dag.

Zo kunnen kinderen hun spulletjes verkopen op een kleedjesmarkt op De Dam (bij veel animo ook in de Tolberterstraat). Daarnaast zijn er springkussens (met begeleiding) en kan er floorball/unihockey gespeeld worden. Ook zijn er judodemonstraties. Uiteraard is er ook muziek. In de ochtend treedt Ronald Nihot op en in de middag zal Bert Solo zijn muzikale kunsten vertonen, eveneens op diverse plaatsen in het centrum.

Dolle Zaterdag is dit jaar onderdeel van het LeekWeek weekend met op vrijdagavond 26 augustus Bourgondisch Leek op het plein Tolberterstraat/De Dam en op zondagmiddag 28 augustus “De Zijlen on Tour”. Meer info volgt op www.dollezaterdag.nl en www.volksvermakenleeknietap.nl.

Back to top button