Open Dagen bij Fitclub Rodenburg in Leek

Leek – De vakantieperiode is voorbij, kinderen gaan weer naar school en dus keert voor velen het dagelijkse ritme weer terug! Belangrijk om ook de sportactiviteiten weer op te pakken! Fitclub Rodenburg, de sportschool in de Rodenburghal op Sportpark Rodenburg in Leek helpt je graag een goede herstart te maken. Wil je weten waar je staat, maak dan een afspraak voor een gratis meting!

Nog geen lid? Tijdens de “Open Dagen”, tot en met 8 september, kun je geheel vrijblijvend kennismaken met de vele mogelijkheden. De Fitclub beschikt sinds kort over maar liefst 5 zalen én een outdoor Fitplein. Je kunt hier wekelijks vele tientallen groepslessen volgen en ook in de 2 fitnesszalen ben je welkom om te werken aan je conditie en kracht. De Fitclub beschikt over de eGym cirkel, 8 volautomatische toestellen waarop je zeer veilig, effectief en snel (slechts 2 x 30 minuten per week) kunt trainen.

Elke werkdag open
Sluit je tijdens de Open Dagen een jaarabonnement af, dan sport je tot oktober helemaal gratis en hoef je geen inschrijfgeld te betalen. De Fitclub is elke werkdag open vanaf 8.00 tot 21.30 uur, op zaterdag en zondag van 9.00 tot 12.00 uur, meer dan 70 uren per week!

Meer info en intake afspraak
Iedereen die in een gemoedelijke, laagdrempelige en gezellige sfeer, maar ook resultaatgericht, wil sporten is welkom bij de Fitclub in de Rodenburghal. Binnen lopen voor meer info kan zonder afspraak maar wil je gelijk starten dan is het handig om vooraf even contact op te nemen zodat 1 van onze fitnessinstructeurs tijd vrij maakt voor een intake. Dit kan telefonisch op (0594) 740 842, via onze website www.fitclubrodenburg.nl of via email [email protected].

Back to top button