Stormloop met aanmeldingen voor het ‘Mega Horror Event Tolbert’ van De Postwagen (Video)

Tolbert – Update 14-09: Ben jij óf ken jij enge spoken die mensen de stuipen op het lijf kunnen jagen? De Postwagen zoekt nog hulp voor tijdens de Spooktochten. Meer informatie vind je hierrrrr.

De Postwagen heeft na de livegang van de ‘horrorpagina’ gelijk 500 reserveringen ontvangen. Het loopt dus storm op de speciale reserveringspagina voor het Horror Event bij Plaza Posta. Het horecabedrijf verwacht compleet vol te raken.

Plaza Posta is de officiële naam voor de ‘activiteitenarena Tolbert’, het gebouw linksachter De Postwagen. Deze uitjeslocatie vormt het startpunt van de grootschalige spooktocht.

Vanaf daar worden deelnemers (onder andere) door een duister bos en diverse scare zones geleid. De organisator noemt een ‘mysterieuze kerk’ en een ‘vreselijke slagerij’ als voorbeelden. Het zou gaan om een angstaanjagend avontuur: ‘de horror nadert’.

Horror Event in oktober en november
Verder betreft het een vierdaags evenement, verspreid over vrijdagen en zaterdagen in oktober en november. Zo zijn de spooktochten op 28 oktober; 29 oktober, 4 november en 5 november.

Meer dan 30 scare actors
De huidige stormloop ligt vermoedelijk aan het fenomeen van Early Birds Tickets (vroegboekvoordeel). Plaza Posta meldt dat het een intense horrornacht wordt, met meer dan 30 scare actors.

Wil je de video op een mobiel apparaat bekijken? Tik dan hier: Youtube.nl

Back to top button