Medailles voor Adonis Leek

LEEK/GRONINGEN – Afgelopen zaterdag vonden de eerste acro wedstrijden plaats voor de provincie Groningen. Adonis Leek leverde deze wedstrijd zeven teams in de D en E lijn. In de ochtend kwamen er vier teams in actie.

Het E senioren duo Lisa Venema en Xin-Du Hendriks deed het voor hun alle eerste acro wedstrijd niet slecht, met een paar foutjes kwam dit team op een 12e plaats. In de zelfde categorie kwam ook het duo Pia Havinga en Amber Nieuwenhuis in actie. Met een strakke oefening was dit goed voor een 1e plaats! Het E senioren trio Saskia Bosma, Lois Lampe en Lieke van Diepen kwam na mooie oefening op de 5e plaats terecht. Bij de pupillen trio’s waren het Rixt Tuinstra, Josette Boomsma en Hanna Bol die voor de tweede medaille van de ochtend zorgde, ditmaal zilver. In de middag was het de beurt aan de drie andere teams. Het D trio Hedwig Veldkamp, Saskia Wijnstra en Feline Baron mochten het spits afbijten in een zeer groot deelnemersveld.

Na een super strakke oefening was dit genoeg voor een 2e plaats. Daarna was het de beurt aan het D duo Nynke Tuinstra en Zefanja Nieman. Dit duo behaalde een gedeelde 3e plaats, maar door allerlei regeltjes werd dit uiteindelijk een 4e plaats. Als allerlaatste team van Adonis mocht het pupillen duo Marylén Arriola en Amelie Popma de vloer betreden. Ook dit duo draaide een prima oefening en sloot deze wedstrijd af met een mooie 1e plaats. Al met al kunnen de sporters en trainers tevreden terug kijken op deze eerste wedstrijd zo vroeg in dit seizoen.

Back to top button