Veel gelezen

54-jarige man uit de gemeente Westerkwartier overleden na botsing met auto in Nuis

Nuis – Update 19:15 uur: De fietser, een 54-jarige man uit de gemeente Westerkwartier, is bij het ongeval om het leven gekomen. De bestuurder van de auto is ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het team Forensische Opsprong verkeer doet onderzoek aan de Lietsweg in Nuis.

Oorspronkelijk bericht 18:30 uur: De hulpdiensten zijn maandag rond 17.00 uur opgeroepen voor een ernstig ongeval op de Lietsweg in Nuis. Hierbij raakten twee personen gewond waarvan één zwaargewond.

Ter plaatse bleek er een aanrijding te zijn gebeurd tussen een auto en fietser. Hierbij raakte de fietser zwaargewond. Ook de automobilist raakte door de botsing gewond. De ernst van de verwondingen is niet bekend. Het is nog onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Ook een traumahelikopter werd ter plaatse geroepen maar werd voor de landing geannuleerd.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl & Noordernieuws.nl

 

Back to top button