V.V. Pelikaan S schrapt trainingen en alle wedstrijden voor het komend weekend vanwege overlijden voorzitter Wim Bulten (61)

Oostwold – In verband met het overlijden van de 61-jarige Wim Bulten zijn alle wedstrijden van voetbalclub Pelikaan S voor het komend weekend afgelast. Ook wordt er deze week niet getraind in Oostwold, dit laat de club weten via socialmedia.

Wim was sinds 2 februari 2013 voorzitter en sponsor van Pelikaan S. “De verslagenheid is groot bij de club. Onze gedachten gaan uit naar Trees en verdere familie.” Is te lezen op de website van Pelikaan S.

Geen misdrijf
Vastgoedondernemer Wim Bulten werd maandagmiddag 26 september rond twee uur gevonden in een van zijn woningen aan de Prinsesseweg in Groningen. Hulpdiensten zijn nog ter plaatse gekomen na een melding van een reanimatie maar Wim was al overleden. Kort na de vondst heeft de politie onderzoek gedaan in en rondom de woning. De politie gaat niet uit van een misdrijf maar wil dit vaststellen, laat een woordvoerder weten.

Back to top button