Droge en vrij zonnige Sinterklaasintocht aankomend weekend

Landelijk – Tijdens de intocht van Sinterklaas kan men dit jaar rekenen op droog en vrij zonnig najaarsweer. Het weercijfer krijgt tijdens de landelijke intocht een 9, aldus Weeronline.nl. In dit artikel lees je meer details over het weer tijdens de Sinterklaasintocht.

Aanstaande zaterdag is het weer zo ver, de intocht van Sinterklaas. De bezoekers van de intocht hebben dit keer geluk want het onbestendige herfstweer van de eerste weekdagen maakt vanaf donderdag plaats voor een rustiger weertype.

Vrij zonnige intocht
Het ziet er momenteel naar uit dat het de hele dag droog blijft in Nederland. Bovendien is de kans groot dan de Pieten met veel zonnestralen strooien.

Tijdens de ochtenduren komt de temperatuur uit op zo’n 9 of 10 graden en loopt geleidelijk op naar 14 graden. Daarmee is het iets minder zacht dan voorgaande dagen, maar blijft het aan de zachte kant voor novemberbegrippen. Een matige zuidoostenwind kan het voor het gevoel af en toe wel wat minder zacht aan laten voelen. Het weercijfer in Hellevoetsluis, waar de landelijke Sinterklaas intocht is, krijgt op zaterdag een prachtige 9.

Back to top button