Oud Leekster Lisette (28) brengt boek uit over het leven en de behandeling van haar eetstoornis

"Hoe ik en de mensen uit mijn omgeving de klinieken, hulpverlening en de eetstoornis hebben ervaren"

Leek – Lisette Dekker was twaalf toen zich bij haar een eetstoornis ontwikkelde. Een ingrijpende ervaring, waarvoor geen echte aanleiding leek te zijn. Na twee jaar kreeg ze hulp en volgde een lang traject langs behandelaren en klinieken.

In ‘Chaos in mijn hoofd en in de hulpverlening’ beschrijft ze welke behandelingen haar hebben geholpen en welke geen succes hadden. En ze laat zien wat haar problemen betekenden voor mensen die dichtbij haar stonden door hen aan het woord te laten. Zo ontstaat een veelzijdig verhaal dat inzicht geeft in een situatie waar veel jonge mensen mee te maken krijgen.

Turntrainster in Leek
Lisette Dekker is een 28-jarig jonge vrouw. Ze woont in Assen met haar man en haar dochter van anderhalf. Ze werkt als turntrainster bij Tiga in Leek en studeert sportpsychologie. Door wat ze heeft meegemaakt in het verleden, schreef ze een boek. Sommige dingen blijven een strijd, momenteel is ze al een tijd stabiel. Meer informatie en de bestelpagina van het boek vind je hier.

   .
Back to top button