Spinning marathon in Leek voor lokaal goed doel; De Zijlen

Leek – Sportcentrum Leek organiseert zondag 11 december een spinning marathon. Voor de vier uur durende marathon tussen 10:00 en 14:00 uur zoekt Sportcentrum Leek mensen die zich in het zweet willen trappen voor het lokale goede doel: De Zijlen. Een organisatie die zich inzet voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Het doel van de spinning marathon is om geld in te zamelen voor een beamer genaamd Lü. Dit is een belevingsspel die op interactie en op het gedrag tussen spelers reageert. De beamer tovert elke ruimte om tot een interactieve speelzone, waar men fysiek, intellectueel en sociaal-emotioneel geprikkeld wordt.

Fiets meerdere uren
Per uur stelt Sportcentrum Leek 25 fietsen beschikbaar. Een fiets huren kost 10 euro per uur. Is 4 uur fietsen iets te optimistisch? Dan kan men ook gewoon voor 1, 2 of 3 uurtjes gaan. Daarnaast kan men zich natuurlijk ook laten sponsoren door vrienden of familie. Bij de balie van de fitness in Sportcentrum Leek liggen inschrijfformulieren. Ook niet-leden kunnen zich hier inschrijven. Fiets jij 11 december mee?

Back to top button