De Dorpskamer van Leek wint ‘Nederlandse Horeca Prijs 2022’ voor gemeente en provincie

Leek – De afgelopen periode deed restaurant De Dorpskamer van Leek mee in de strijd om de winnaar te worden van de “Nederlandse Horeca Prijzen 2022“.

Vanaf 5 oktober tot en met 17 november 2022 kon er gestemd worden voor deze publieksverkiezing, dit weekend zijn de winnaars bekend geworden. De Dorpskamer van Leek is in de categorie ‘restaurant’ verkozen tot gemeentewinnaar van de gemeente Westerkwartier maar ook als provinciewinnaar in de provincie Groningen. De Dorpskamer van Leek mag hier nu met trots hun restaurant “Restaurant van het jaar 2022 noemen”.

Via sociale media bedankt De Dorpskamer iedereen die op het restaurant gestemd heeft en laten ze weten dat ze nog kans maken op prijzen in andere categorieën. Hiervan wordt de uitslag later bekendgemaakt.

Top 5 provincie Groningen

1 De Dorpskamer V.O.F. – Westerkwartier – Restaurant
2 Balkan restaurant Macedonie – Groningen – Restaurant
3 BØRGØR – Groningen – Restaurant
4 Eterij nieuw & old – Groningen – Restaurant
5 2 Jongens uit Groningen – Groningen – Restaurant

Verkiezing
Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! ‘Nederlandse Horeca Prijzen’ zorgt voor bewijs van erkenning door de gasten. Na corona zijn er nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting, hogere inkoopprijzen en energiekosten. Horecagelegenheden maken daarom kans op felbegeerde Awards in hun gemeente en provincie en ook landelijk.

Back to top button