Zoekactie naar vermiste Anne Frederik Stol (56) uit Zuidhorn door SAR Nederland

Zuidhorn/Regio – Vandaag, zondag 20 november is SAR Nederland ingeschakeld om te assisteren bij de vermissing van de 56- jarige vermiste Anne Frederik Stol uit Zuidhorn. Deze meneer wordt sinds 17 november 6.00 uur ’s morgens vermist vanuit zijn woonplaats Zuidhorn.

Hij is vertrokken op een zwarte elektrische Gazelle Orange fiets met een bruin zadel en bruine handvaten met lichtgrijze fietstassen. SAR Nederland heeft vandaag met 6 quadrijders systematisch volgens de planning grote gebieden afgezocht in de hoop aanwijzingen te kunnen vinden, die kunnen leiden naar de verblijfplaats van de vermiste man. Helaas leidde deze zoekactie niet tot het gewenste resultaat. Heeft SAR Nederland laten weten.

Heb jij mogelijk meer informatie omtrent deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bij spoed met 112.

Lees ook: Politie zoekt vermiste Anne Frederik Stol uit Zuidhorn

Back to top button